Αράχωβα: Διακοπή νερού λόγω λειψυδρίας – Υδροφόρες μεταφέρουν νερό από τον Μόρνο

Ολική διακοπή της υδροδότησης στην Αράχωβα τις νυχτερινές ώρες με απόφαση του Δήμου, λόγω της οξείας λειψυδρίας που πλήττει την περιοχή

Χωρίς νερό όλο το βράδυ ήταν η Αράχωβα που βρίσκεται αντιμέτωπη με πρωτοφανή προβλήματα λειψυδρίας λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας, καθώς επίσης και της ραγδαίας αύξησης του αριθμού των επισκεπτών.

Ο Δήμος, προχώρησε σε διακοπή της υδροδότησης από τη 1:00 π.μ. έως τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας, με τη σχετική ανακοίνωση να προκαλεί αίσθηση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω λειψυδρίας, θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 από τις 1:00 π.μ. έως τις 6:00 π.μ. Ζητούμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε για την συνετή χρήση των αποθεμάτων του νερού», αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωση του.
Συνεχείς μεταφορές νερού από τον Μόρνο

Ο Δήμος, όπως μεταδίδεται, ενεργοποίησε υδροφόρες οι οποίες πραγματοποιούν συνεχείς μεταφορές νερού από τον Μόρνο. Μέσω αυτών των δρομολογίων επιχειρείται να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες ύδρευσης, καθώς τα αποθέματα της Αράχωβας δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση.

in.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο